Nyheter
Min Stora Dags generalsekreterare Jennifer McShane tillsammans med nallarMin Stora Dags generalsekreterare Jennifer McShane tillsammans med nallar
NYHET

Stort tack för ert fantastiska engagemang

Vi på Min Stora Dag vill skicka ett varmt och innerligt tack till alla som på olika sätt engagerat sig under veckan när vi fokuserat på ämnet barn på sjukhus.

I drygt en vecka har vi lyft berättelser från och om sjukhus i samband med barn på sjukhusdagen den 6 april. Vi har fått ta del av barn och familjers modiga berättelser och sjukvårdspersonalens kloka insikter.

Nu vill vi rikta ett stort tack till alla er som på något sätt engagerat er under veckan. Vi vill också tacka de familjer och barn som modigt berättat och delat med sig om sin vardag på sjukhusen.⁠ Här kan du läsa deras berättelser om du missat.

– Under vår temavecka kring barn på sjukhus har vi på olika sätt skildrat hur många unga i vår målgrupp kämpar. Gensvaret har varit stort och vi är enormt tacksamma och rörda över alla som visat sitt engagemang och stöd, säger Min Stora Dags generalsekreterare Jennifer McShane.

Nallar som sprider glädje

Under veckan har man även kunnat köpa Min Stora Dags nallesupporter. Vi är enormt glada över alla som klickat hem en nalle eller på annat sätt stöttat vår verksamhet under veckan.

Ert bidrag är viktigt och gör att vi kan skapa glädjefyllda Stora Dagar för ännu fler barn!

– Bidragen genom gåvor och köp av nallar kommer göra så att fler barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser kan få en viktig, glädjegivande paus från sin sjukhusvardag. Tusen tack, säger Jennifer McShane.

Om du missade chansen att köpa en nalle den här gången, oroa dig inte! Vi hoppas kunna sälja fler fina nallar framöver.

Nataniel är ett av många barn som fått en Stor DagNataniel är ett av många barn som fått en Stor Dag

Mer om barn på sjukhusdagen

Den 6 april är det barn på sjukhusdagen, då uppmärksammar Min Stora Dag alla barn som har en tuff vardag med sjukhusvistelser och behandlingar.

Ta bland annat del av Nataniel och Veras berättelser, två barn som alltför väl vet hur det är att vara på sjukhus.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner