Nyheter
Helena Marcusson är månadsgivare, här tillsammans med dotternHelena Marcusson är månadsgivare, här tillsammans med dottern
NYHET

Möt Helena – en av Min Stora Dags månadsgivare

Helena Marcusson är en av Min Stora Dags fantastiska månadsgivare. Hon har nu varit månadsgivare i sex år och bidrar på så sätt till att fler barn för möjligheten att uppleva lyckan av en Stor Dag. Vi passade på att ställa några snabba frågor till Helena om hennes fina engagemang!

Hur kommer det sig att du är månadsgivare till Min Stora Dag?

Jag tycker att organisationen gör ett fantastiskt jobb och att själva idén med att barn som har det svårt ska få en drömdag är fenomenal. Det finns många sätt att hjälpa på, men att skänka barn glädje är det viktigaste som finns. Att få vara med på ett hörn och bidra känns stort. Därför vill jag skänka pengar regelbundet.

”Att skänka barn glädje är det viktigaste som finns”

Hur gick det till när du bestämde dig för att börja skänka pengar till Min Stora Dag?

Jag har för mig att jag såg en affisch på spårvagnen och sedan kollade upp vad det handlade om. Eftersom jag tyckte organisationens arbete verkade så bra bestämde jag mig direkt för att bli månadsgivare.

Tack Helena för ditt engagemang säger vi på Min Stora Dag! Är du också intresserad av att bli månadsgivare? Klicka här för att stötta vårt arbete varje månad.

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner