Nyheter
Min Stora Dag och BRAMin Stora Dag och BRA
NYHET

Flygbolaget BRA i förlängt partnerskap 2023-2024

Samarbetet mellan Min Stora Dag och flygbolaget BRA har pågått under flera år och möjliggör bla för BRAs kunder att donera sina poäng till Min Stora Dag. Det gör att Min Stora Dags barn och familjer reser i princip kostnadsfritt med BRA. Istället för att betala för flygresor kan insamlade medel användas till att fler barn får möjligheten att uppleva Stora Dagar. Förutom det generösa poängsystemet upplåter BRA även exponeringsytor under kampanjperioder.

– Vi är en organisation vars verksamhet helt finansieras av gåvor. Tack vare samarbetet med BRA kan vi både förgylla Stora Dagar för barnen med härliga reseupplevelser och få bättre ekonomi så vi kan hjälpa fler behövande. Jag vill också passa på att plussa BRAs fantastiska service och bemötande av våra unga resenärer. De gör det där viktiga lilla extra, och det är enormt uppskattat av familjerna som kämpar, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

– Vi på BRA är glada över att vi tillsammans med våra resenärer är med och bidrar till Min Stora Dag och deras viktiga verksamhet. Att vi får vara med och förgylla en dag för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser känns BRA på alla sätt. En flygresa är för många barn en upplevelse i sig och vi gör allt vi kan för att den upplevelsen ska bli så speciell och minnesvärd som möjligt, säger Sara Dahlqvist, marknad- och kommunikationschef på BRA.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner