Nyheter
NYHET

Emma startar insamling inför NPF-dagen

Emma Larsson har i flera år startat insamlingar i samband med NPF-dagen den 15 mars. Inför dagen peppar Emma vänner och bekanta att skänka till välgörenhet. I år föll valet av välgörenhetsorganisation på Min Stora Dag.

Att valet föll på just Min Stora Dag beror bland annat på Emmas egna barn.

– Jag kom på idén då jag varit i kontakt med er både som föreläsare, men också som mottagare via våra barn som har autism och adhd, berättar Emma.

Emma och familjen har fått uppleva flera Stora Dagar, så hon har på nära håll sett hur en Stor Dag gör skillnad.

”Varit så betydelsefulla”

– Vi har några gånger mottagit en Stor Dag från er som har varit så betydelsefulla. Vi har både varit på Kolmården och Gröna Lund och båda har varit mer än lyckade och något både vi och barnen kommer minnas länge med stor glädje, säger Emma och fortsätter:

– Att kunna vara den som bidrar till att någon annan familj kan få uppleva detsamma genom den här insamlingen hade varit fantastiskt.

För alla barn som behöver den där pausen

Emma har framför allt delat sin insamling i sina sociala kanaler, bland annat via Instagram och Facebook. Hon hoppas kunna engagera både vänner och bekanta genom sina årliga insamlingar.

Så här fint beskriver Emma själv sin insamling för Min Stora Dag:

”De bästa dagarna vi och våra barn har haft är de dagar utan krav och måsten. Det är dagarna som vi har fått av Min Stora Dag.

Inför NPF-dagen år 2023 väljer jag att starta en insamling till förmån för Min Stora Dag och alla de barn som får ta del av det som samlas in.

När man lever med en kronisk sjukdom eller med en diagnos, så som mina barn med ADHD och autism, så är en paus från vardagen en nödvändighet för att orka resterande dagar på året.

Den här insamlingen är för alla barn som behöver den där pausen, för att få chansen att känna glädje utan krav och måsten.”

Varmt tack för ditt engagemang Emma! Här kan du läsa mer och skänka till Emmas insamling. Blev du intresserad av att själv starta en insamling? Läs i så fall mer här.

Ge kraft till barn som kämpar

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

100
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Våra Stora Dagar

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. I år får över 8 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar eller diagnoser vara med om en Stor Dag. En dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner