Nyheter
Anna Skarborg och Martinus Rönnerman i Min Stora Dags styrelseAnna Skarborg och Martinus Rönnerman i Min Stora Dags styrelse
NYHET

Min Stora Dag förstärker styrelsen med Anna Skarborg och Martinus Rönnerman

Hållbarhetsledaren Anna Skarborg och kommunikationschefen Martinus Rönnerman har valts in i Min Stora Dags styrelse.

Anna har 15 års erfarenhet av internationellt hållbarhetsarbete bland annat som Hållbarhetschef för Axel Johnson Inc (NY) och som expert hos World Economic Forum. Parallellt har hon gedigen entreprenörskapserfarenhet och bygger nu sitt tredje bolag som partner med Wallenbergstiftelserna i Canucci.

– Min Stora Dag är en organisation med unika möjligheter att göra skillnad på så väl det individuella planet som för Sveriges samhällsutveckling. Det är med stort engagemang och glädje som jag ser fram emot att bidra till denna fantastiska organisations framtid, berättar Anna Skarborg.

”Jag är mycket stolt och hedrad”

Martinus Rönnerman är sedan fem år kommunikationschef på Permobil – ett svenskt internationellt företag som skapar innovationer som ökar livskvaliteten för individer som lever med funktionsvariationer. Martinus har bred erfarenhet av strategikommunikation, marknadsföring, hållbarhet och varumärkesarbete, bland annat från sin tidigare roll som seniorkonsult på den globala kommunikationsbyrån Kreab. Så här säger Martinus om sitt nya uppdrag:

– Jag är mycket stolt och hedrad att genom styrelsearbetet få vara med och bidra till Min Stora Dag. I mitt arbete på Permobil så träffar jag kontinuerligt på barn och ungdomar med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Min Stora Dag gör en viktig insats genom att skapa glädjefyllda upplevelser som ger barnen kraft att fortsätta orka kämpa i en tuff vardag. Jag är helt övertygad om att glädje, värme och omtanke betyder enormt mycket när allt inte är som vanligt i livet. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla det fina arbetet som stiftelsen gör idag.

Varmt tack till Bodil Ericsson Torp

Min Stora Dags styrelse leds av ordförande Biörn Riese och består i övrigt av totalt sex ledamöter.

– Vi är mycket glada att ha knutit Anna och Martinus till Min Stora Dags styrelse. Jag är säker på att deras erfarenheter och kunskap kommer väl till pass i Min Stora Dags fortsatta resa att göra ännu mer av det vi heter! Jag vill samtidigt passa på att sända varma tack till Bodil Ericsson Torp för den tid Bodil engagerat sig i styrelsen och stött verksamheten, avslutar Biörn Riese.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner