Nyheter
NYHET

Vi välkomnar Komplett som kampanjpartner 2023

Vi är så glada över att Komplett återigen valt att bli kampanjpartner till Min Stora Dag. Med deras långa erfarenhet och kunskap inom teknik och gaming kommer de kunna hjälpa Min Stora Dag att uppfylla ännu fler önskningar hos barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Det här blir ett härligt samarbete där vi kommer sprida glädje till såväl behövande barn som till Kompletts kunder.

Komplett kommer löpande under året anordna olika kampanjer, auktioner och tävlingar där de tillsammans med sina kunder hjälps åt att göra en positiv skillnad i barnens liv och ge dem en paus från sin tuffa vardag. De kommer även vara med och skapa Stora Dagar och bidra med önskade IT-produkter och upplevelser.

 

– Partnerskapet känns nu helt komplett! Med laguppställningen av Komplett Företag och Komplett.se, får vi en superkombo som gör att vi både kan tillgodose barnens önskningar och driva gemensam insamling för att skapa Stora Dagar för ännu fler barn. Det här blir ett härligt samarbete där vi kommer sprida glädje till såväl behövande barn som till Kompletts kunder, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner