Nyheter
Henrik Pärsén är månadsgivareHenrik Pärsén är månadsgivare
NYHET

Möt Henrik – en av Min Stora Dags månadsgivare

Henrik Pärsén är en av Min Stora Dags viktiga månadsgivare. Med honom och andra månadsgivares hjälp kan vi fortsätta vårt arbete för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Vi passade på att ställa några snabba frågor till Henrik om varför just han valt att bli månadsgivare.

Hur kommer det sig att du är månadsgivare till Min Stora Dag?

Jag kan inte spela fotboll på världsnivå. Jag kan inte sjunga mer än till husbehov. Jag kan inte agera framför kameran. Hade jag kunnat något av ovan hade jag gjort allt för att finnas tillgänglig för min Stora Dag som idol. Vad jag KAN göra är att vara månadsgivare och på det viset bidra till fantastiska upplevelser.

”Bidrar till fantastiska upplevelser”

Hur gick det till när du bestämde dig för att börja skänka pengar till Min Stora Dag?

Jag gick ur Svenska kyrkan, avgiften jag sparade på det har jag pytsat ut på olika välgörenhetsorganisationer istället, varav Min Stora Dag är en av dem.

Tack Henrik för att du väljer att vara månadsgivare till Min Stora Dag! Är du också intresserad av att skänka pengar månadsvis? Läs mer och bli månadsgivare här.

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner