Nyheter
Isabella LimslättIsabella Limslätt
NYHET

Lär känna Isabella på gåvoservice

Du vet väl att alla Stora Dagar finansieras av gåvor? Varje inkommen krona är viktig eftersom resultatet av vår insamling avgör hur många barn vi kan hjälpa varje år. Här kan du bekanta dig med vår kollega Isabella Limslätt som jobbar med Min Stora Dags gåvoservice.

Hej Isabella! Vem är du och hur hamnade du på Min Stora Dag?

Jag är en kattälskande smålänning vars hjärtefråga är utsatta barn och ungdomar. Jag hamnade på Min Stora Dag då jag ville jobba på en arbetsplats där jag kunde använda min erfarenhet inom ett område som jag brinner för. Att kunna bidra till att ge glädje och kraft till barn som har en tuff vardag kändes helt rätt för mig.

Vad går ditt jobb ut på?

Jag ansvarar för Min Stor Dags gåvoservice men jag är också jurist. Det innebär att mina dagar ser väldigt olika ut. Jag jobbar med att hantera gåvor från privatpersoner och företag men också gåvor som kommer till oss via testamenten. Jag rådger inom flera juridiska områden och hjälper mina kollegor med information om GDPR, avtal och familjerätt.

Hur bidrar ditt arbete till barnens upplevelser?

Eftersom vi finansierar alla Stora Dagar med hjälp av gåvor så är en fungerande gåvoservice avgörande för vår verksamhet. Jag ser till att det är lätt att ge en gåva till Min Stora Dag, det vill säga att våra gåvoflöden fungerar bra för den som ger. Jag jobbar också nära olika juristfirmor när det kommer till hantering av inkomna testamenten.

Att få se de insamlade medlen omvandlas till Stora Dagar är det bästa med mitt jobb. Att få se glädjen i barnens och familjernas ögon är ovärderligt. En annan sak som också är helt fantastisk är att få ta del av barnens önskedrömmar. Sjukdomarna besegrar aldrig drömmarna eller fantasin.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner