Nyheter
Logga: Mitt Stora Stöd 2022Logga: Mitt Stora Stöd 2022
NYHET

Mitt Stora Stöd 2022 – nomineringen är öppen

Utmärkelsen Mitt Stora Stöd har delats ut av Min Stora Dag sedan 2014. Syftet är att hedra och uppmärksamma alla de vardagshjältar som finns omkring barn som kämpar. Mitt Stora Stöd tilldelas en person vars stöd gjort extraordinär skillnad för ett barn som ingår i vår målgrupp. Nu öppnar vi upp nomineringen för 2022!

Från och med i år inriktas Mitt Stora Stöd specifikt mot vård- och omsorgspersonal. Genom utmärkelsen vill vi lyfta och hylla denna viktiga, givande grupp människor.

Min Stora Dag samarbetar med vårdgivare och barnsjukhus över hela Sverige. Vårdpersonal hjälper oss att nå barnen i vår målgrupp, bland annat genom att nominera barn som har det extra svårt, till Stora Dagar. För oss är det nära samarbetet med vården en avgörande och mycket viktig del i vår verksamhet.

Varje enskild dag ser vi bevis på hur personer inom denna yrkeskår bidrar till att göra livet bättre för barn i vår målgrupp. Läkare, sjuksköterskor, psykologer, terapeuter, kuratorer och många, många fler som fyller på med pepp, tröst, kramar och extra timmar för att vårda och hjälpa våra barn.

Mottagaren av utmärkelsen presenteras och prisas den 13 november på World Kindness Day.

Känner du någon som du vill nominera till Mitt Stora Stöd? Läs mer och skicka in din nominering här.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner