Nyheter
Jennifer McShane och medarbetare med en check från Postkodlotteriet.Jennifer McShane och medarbetare med en check från Postkodlotteriet.
NYHET

Sju magiska miljoner från Postkodlotteriet

Min Stora Dag är en av Postkodlotteriets förmånstagare. Det betyder att alla fantastiska lottköpare är med och ger livsviktig glädje till barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Min Stora Dags generalsekreterare Jennifer McShane är innerligt glad och upprymd över det viktiga stödet.

– Vi är så tacksamma! Detta stöd kommer hjälpa oss att uppfylla önskningar och ge livsviktig glädje till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje Stor Dag vi genomför skapar kraft, glädje och hopp i ett barn, men den påverkar också deras familj och vårt samhälle positivt. Vår verksamhet är helt finansierad av gåvor och genom Postkodlotteriets stöd är därmed alla som har en postkodlott med och bidrar till att Stora Dagar blir av. Jag vill rikta ett innerligt tack till er, för med er hjälp kan vi fortsätta vårt viktiga arbete att sprida ljus och glädje till barn som kämpar.

Läs mer om utdelningen här.

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner