Nyheter
Barn leker med tågbanaBarn leker med tågbana
NYHET

Glädjefyllda julpaket till barn- och ungdomsmottagningar

Vi är stolta att presentera BRIO som en ny samarbetspartner. Flera olika aktiviteter är inplanerade för de två kommande åren för att tillsammans skapa glädje till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Först ut är ett julpaket till 38 barn- och ungdomsmottagningar på sjukhusen runtom i Sverige.

Julpaketen är fyllda med spel och leksaker, exempelvis den klassiska bultbrädan, labyrintspel, sorteringslådor och sällskapspelen Försvunna Diamanten och Othello. Idén med paketet är att skapa lek och glädje i jul till de många barn och dess familjer som vistas mycket på sjukhus.

Vårdpersonal med julpaket från BRIO

– Det är fantastiskt för oss som företag att kunna vara en del av arbetet bakom Min Stora Dag och få göra skillnad för de barn som kämpar med en allvarlig sjukdom eller diagnos. I vårt samarbete kommer vi både engagera oss med olika projekt, så som detta julpaket, men vi kommer även stötta organisationen med insamlingsaktiviteter. Vi ser fram emot att kunna skänka kraft och glädje till barn som kämpar med en tuff vardag, säger Erik Hansson, Managing Director BRIO AB.

Det här är BRIO

BRIO och Alga ingår i Ravensburger Group sedan 2015. Ravensburger är en internationell företagsgrupp med en lång tradition och gedigna värderingar, grundat 1883 i Tyskland. Missionen är ”Lekfull utveckling”.

Företaget står för skoj, utbildning och gemenskap. Ravensburger är ett av de ledande varumärkena för pussel, spel och aktivitetsprodukter i Europa och i den tysktalande regionen även känt för barn- och ungdomsböcker. Leksaker med den blå tringeln säljs över hela världen och varumärkena BRIO och Alga bidrar till gruppens produktportfölj.

Ellie som har fått en Stor DagEllie som har fått en Stor Dag

Samarbeta med oss

Låt ditt företag sprida glädje till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Här kan du läsa mer om hur ett samarbete med oss kan se ut.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner