Nyheter
Nallar på Friends ArenaNallar på Friends Arena
NYHET

Nallesupportrar hejade fram Sverige till seger och sålde slut

Svenska Fotbollförbundet och Min Stora Dags gemensamma manifestation blev en succé. Alla 500 nallesupportrar har nu hittat nya hem och kommer fira jul hos nya ägare.

De svenska landslagen saknar sin publik. Inte minst barnen från Min Stora Dag som ofta brukar sitta på bästa plats. Under lördagen väntade dock en otippad publikskara. Hela 500 nallesupportrar fanns utplacerade på läktaren i en nallemanifestation till förmån för Min Stora Dag. Nallarna var på plats för att uppmärksamma alla barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Nallemanifestationen innebar en möjlighet att köpa en av de 500 nallesupporterna och därmed hjälpa fler barn att få en Stor Dag.

500 nallar sålde slut

Den gula väggen av nallesupporters hejade fram Sverige till seger mot Kroatien, och nalle-effekten märktes även i försäljningen där nu samtliga 500 nallar är slutsålda. Detta innebär att försäljningsperioden nu är stängd.

– Vilken underbar nalle-effekt! Det fantastiska gensvaret på nallemanifestationen visar att den gulliga gulaväggen sände ut välbehövlig pepp och värme i det kalla höstmörkret! Vi vill skicka ut ett innerligt tack till de svenska landslagen, Svenska Fotbollförbundet och inte minst alla supporters där ute som hejade fram Sverige till vinst och som köpte en nallesupporter. Det här stödet betyder oerhört mycket för Min Stora Dag då det är med och bidrar till det finaste som finns: glada barndomsminnen och extra kraft och ork till barn som kämpar, säger Jennifer McShane, generalsekreterare Min Stora Dag

TACK alla som uppmärksammat och gillat nallemanifestationen och köpt en nallesupporter!

Foto: Bildbyrån

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner