Nyheter
Min Stora Dag mottar sju miljoner från Postkodlotteriet 2024.Min Stora Dag mottar sju miljoner från Postkodlotteriet 2024.
NYHET

Sju magiska miljoner från Postkodlotteriet!

Min Stora Dag är en av förmånstagarna hos Postkodlotteriet. Det betyder att alla fantastiska lottköpare är med och sprider livsviktig glädje till barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Tillsammans ger vi en dag för att orka flera.

Detta årliga bidrag betyder oerhört mycket för Min Stora Dags verksamhet. Min Stora Dags generalsekreterare Jennifer McShane berättar:

– Vi är så tacksamma! Det här fantastiska stödet kommer omvandlas till kraft och glädje för så många barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Stora Dagar som kommer lindra, hjälpa, trösta och motivera att fortsätta kämpa. Genom Postkodlotteriets stöd är alla som har en postkodlott med och bidrar till att vi kan skapa tusentals upplevelser i form av Stora Dagar varje år. Så fler barn kan få en dag för att orka flera! Jag vill rikta ett innerligt tack till er alla, säger Min Stora Dags generalsekreterare Jennifer McShane.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner