Nyheter
Månadsgivare Linn EricsonMånadsgivare Linn Ericson
NYHET

Möt Linn – en av Min Stora Dags månadsgivare

Vi har helt fantastiska givare som väljer att skänka pengar varje månad till Min Stora Dag – Linn Ericson är en av dem! Med hennes hjälp kan vi fortsätta att skapa Stora Dagar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Linn berättar att hennes engagemang för Min Stora Dag började när hennes son blev akut sjuk. Till följd av sjukdomen fick hennes son spendera en vecka på sjukhus och det var en traumatisk tid för hela familjen.

Under den här tiden kom familjen i kontakt med Min Stora Dags verksamhet och såg hur organisationen gjorde skillnad för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

”Jag vill ge tillbaka”

– Efter den tiden var det en självklarhet för mig att bli månadsgivare. Jag vill ge tillbaka och kan jag bidra en gnutta till att något annat barn kan skifta fokus från allt jobbigt en stund så är det så värt det!

Linn har nu varit månadsgivare till Min Stora Dag i flera år och ser hur viktig glädjen från de Stora Dagarna är.

– Min Stora Dag gör verkligen skillnad och skänker glädje när det behövs som mest när livet är så där orättvist tufft, säger Linn.

Stort tack Linn för ditt engagemang för barnen! Blev du också intresserad av att bli månadsgivare? Läs mer och anmäl dig här.

Bli månadsgivare och få ett armbandBli månadsgivare och få ett armband

Gör som Linn – bli månadsgivare

Som månadsgivare hos Min Stora Dag är du med och sprider livsviktig glädje och kraft – varje månad! Våra månadsgivare är otroligt viktiga för vårt arbete och gör att vi kan fortsätta skapa glädjefyllda dagar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Just nu får du även ett fint armband skapat av Syster P hemskickat när du blir månadsgivare och skänker minst 100 kronor i månaden.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner