Nyheter
Månadsgivare Linn EricsonMånadsgivare Linn Ericson
NYHET

Möt Linn – en av Min Stora Dags månadsgivare

Vi har helt fantastiska givare som väljer att skänka pengar varje månad till Min Stora Dag – Linn Ericson är en av dem! Med hennes hjälp kan vi fortsätta att skapa Stora Dagar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Linn berättar att hennes engagemang för Min Stora Dag började när hennes son blev akut sjuk. Till följd av sjukdomen fick hennes son spendera en vecka på sjukhus och det var en traumatisk tid för hela familjen.

Under den här tiden kom familjen i kontakt med Min Stora Dags verksamhet och såg hur organisationen gjorde skillnad för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

”Jag vill ge tillbaka”

– Efter den tiden var det en självklarhet för mig att bli månadsgivare. Jag vill ge tillbaka och kan jag bidra en gnutta till att något annat barn kan skifta fokus från allt jobbigt en stund så är det så värt det!

Linn har nu varit månadsgivare till Min Stora Dag i flera år och ser hur viktig glädjen från de Stora Dagarna är.

– Min Stora Dag gör verkligen skillnad och skänker glädje när det behövs som mest när livet är så där orättvist tufft, säger Linn.

Stort tack Linn för ditt engagemang för barnen! Blev du också intresserad av att bli månadsgivare? Läs mer och anmäl dig här.

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner