Nyheter
NYHET

Läs vår årsberättelse för 2022

Livsglädje, kraft och hopp!  Läs hur vi gjort skillnad för tusentals barn i vår årsberättelse för 2022.

Under 2022 har Min Stora Dag sett en fortsatt stark utveckling på många plan: i det växande behovet av vår hjälp, i det stora antalet barn vi stöttat och i den starkt positiva återkopplingen från barn och familjer.

I vår årsberättelse kan du läsa om hur vi under 2022 lyckats sprida livsviktig glädje till hela 6 814 barn. Tack vare våra givare, volontärer och det nära samarbetet med våra olika partners har vi kunnat fortsätta sprida kraft, hopp och livsviktig glädje till många behövande barn.

Här får du även lära dig mer om de långsiktiga effekterna av Stora Dagar. Hur de stärker barnets mående, självkänsla och hur de dessutom påverkar hela familjer och vårt samhälle positivt.

Du får dessutom bekanta dig med våra medarbetare och läsa om vårt nära samarbete med vården landet över.

Sist men inte minst: i årsberättelsen kan du ta del av barnens egna berättelser från många magiska Stora Dagar! På Min Stora Dag är barnets önskan, röst och upplevelse alltid i fokus – och det vill vi förstås illustrera här.

Vi hoppas att läsningen ska informera, inspirera och värma ditt hjärta så som vårt uppdrag inom Min Stora Dag värmer våra.

Här kan du läsa årsberättelsen för 2022.

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner