Testamentera till Min Stora Dag

Var med och ge barn en livsviktig paus i kampen mot sin sjukdom eller diagnos genom ditt testamente. ⁠Ge en dag för att orka flera.⁠

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Genom att uppfylla deras önskningar och skapa oförglömliga upplevelser ger vi livsviktig glädje och kraft i en vardag som präglas av mediciner och behandlingar.

Låt glädjen leva vidare!

Testamentera enkelt

För att enkelt skriva ditt testamente har Min Stora Dag inlett ett samarbete med juristbyrån Lawly. Du kan snabbt och smidigt upprätta ett testamente direkt över webben. Helt kostnadsfritt.

Vad du vill testamentera till Min Stora Dag bestämmer du helt själv. Många väljer att skänka en fast summa, andra en procentandel av kvarlåtenskapen eller en fastighet.

Så här går det till:

1. Svara på frågor

Besvara några enkla frågor om din livsituation och dina önskemål. Ett personligt anpassat testamente skapas.

2. En jurist upprättar avtalet

En jurist från Lawly finns med hela vägen och ser till att ditt testamente bir juridiskt korrekt och precis som du vill ha det.

3. Avtalet levereras

Ladda ner testamentet eller få det hemskickat efter verifiering med Mobilt Bankid. Underteckna och bevittna enligt instruktionerna – klart!

Redo att ta nästa steg?

Om det dyker upp några frågor eller funderingar längs med vägen finns Lawlys jurister tillgängliga. Chatta direkt på hemsidan eller ring nummer 08-515 11 290. Du kan också boka in ett kostnadsfritt inledande möte här nedan. I mötet ingår 15 minuter gratis juridisk rådgivning.

Boka ett kostnadsfritt möte
Boka här
Upprätta ditt testamente
Upprätta här

Lär dig mer om testamenten

Att testamentera behöver inte vara svårt. Det finns några saker som kan vara bra att veta om.

Till exempel hur den legala arvsordningen ser ut och att det finns formkrav som måste vara uppfyllda för att ett testamente ska vara giltigt.

Här har vi samlat bra saker att ha koll gällande testamenten.

HänderHänder

Testamentera med hjärtat

Runt 200 000 barn i Sverige lever med så allvarliga sjukdomar eller diagnoser att det kraftigt begränsar deras liv. Med din gåva kan barnen få en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner