Det här är Min Stora Dag

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation vars uppdrag är att uppfylla önskningar och sprida livsviktig glädje till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Detta gör vi för tusentals barn varje år genom upplevelser som vi kallar Stora Dagar. En Stor Dag ger kraft att fortsätta orka kämpa i en tuff vardag.

200 000 barn och unga i Sverige kämpar med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Vår vision är att alla de ska få en glädjefylld Stor Dag.

Läs mer om vårt arbete.

Min Stora Dags volontärerMin Stora Dags volontärer

Min Stora Dags volontärer

Min Stora Dags volontärer gör positiv skillnad och bidrar genom sitt engagemang, sin tid och sin kunskap så att barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser får ett viktigt avbrott i sin tuffa vardag.

Min Stora Dags utvecklingsprojekt

Projektet ”Glädje utan gränser” fokuserar på att nå fler barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser som har utrikes födda föräldrar. Projektet ska säkerställa att alla behövande barn i målgruppen, oavsett språk och bakgrund, får chansen att uppleva en Stor Dag.

Hela Spektrat är ett samarbete som vill göra skillnad för barn med autism. Alla barn har rätt till en givande fritid och meningsfulla sociala sammanhang. Därför har Min Stora Dag och Autism Sverige initierat projektet Hela Spektrat.

Min Stora Dags ledningsgruppMin Stora Dags ledningsgrupp

Min Stora Dags ledningsgrupp och styrelse

Min Stora Dag är en stiftelse och grundades år 2000. Styrelsen, som består av ordförande och fem ledamöter, har det övergripande ansvaret för Min Stora Dags verksamhet och den interna kontrollen utifrån stadgarna.

Stiftelsens arbete leds idag av generalsekreterare Jennifer McShane.

Min Stora Dags ekonomi

Min Stora Dag är helt beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Vi är transparenta med vår ekonomi och väldigt måna om att alla givare ska känna sig trygga med att deras pengar används på rätt sätt.

Min Stora Dag har 90-konto, granskas och följer Svensk Insamlingskontrolls föreskrifter och är medlem i Giva Sverige som arbetar för etisk och professionell insamling.

Min Stora Dags kansliMin Stora Dags kansli

Jobba på Min Stora Dag

Vill du vara med och göra skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser?

På Min Stora Dags kansli i Stockholm arbetar 25 medarbetare. Med hjälp av våra 250 volontärer runt om i Sverige skapar vi Stora Dagar för barn som kämpar.

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss.

Press & media

Vill du berätta om Min Stora Dags arbete? Vi hjälper dig gärna med foton och film om vi kan.

Läs mer
Kontakta Min Stora Dag

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vår givarservice är öppen måndagar-fredagar 9-17. Du kan alltid mejla oss på info@minstoradag.org

Kontakta oss
Frågor & svar om Min Stora Dag

Ta del av svaren på de vanligaste frågorna om oss!

Frågor & svar om oss
Min Stora Dags kansli tillsammans med H.K.H Prinsessan MadeleineMin Stora Dags kansli tillsammans med H.K.H Prinsessan Madeleine

Min Stora Dags historia

Min Stora Dag grundades år 2000 i Stockholm av Claire Rosvall. Sedan dess har stiftelsen gett upplevelser till tusentals barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner