Det här är Min Stora Dag

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta orka kämpa i en tuff vardag.

200 000 barn och unga i Sverige kämpar med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Vår vision är att alla de ska få en glädjefylld Stor Dag.

Ledningsgrupp och styrelse

Min Stora Dag är en stiftelse och grundades år 2000. Styrelsen, som består av ordförande och fem ledamöter, har det över övergripande ansvaret för Min Stora Dags verksamhet och den interna kontrollen utifrån stadgarna.

Stiftelsens arbete leds idag av generalsekreterare Jennifer McShane.

Vår ekonomi

Min Stora Dag får inga statliga eller kommunala bidrag utan är helt beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Vi är transparanta med vår ekonomi och väldigt måna om att alla givare ska känna sig trygga med att deras pengar används på rätt sätt.

Min Stora Dag har 90-konto, granskas och följer Svensk Insamlingskontrolls föreskrifter och är medlem i Giva Sverige som arbetar för etisk och professionell insamling.

Jobba på Min Stora Dag

Vill du vara med och göra skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser?

På Min Stora Dags kansli i Stockholm arbetar 25 medarbetare. Med hjälp av våra 250 volontärer runt om i Sverige skapar vi våra Stora Dagar.

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss.

Bli volontär på Min Stora Dag

Kan du dela med dig lite av din kraft och glädje? Bli en av Min Stora Dags glädjespridande volontärer och göra positiv skillnad för barn och unga som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Press och media

Vill du berätta om Min Stora Dags arbete? Vi hjälper dig gärna med foton och film om vi kan.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vår givarservice är öppen måndagar till fredagar 09.00-17.00. Du kan alltid mejla oss på gava@minstoradag.org

Vår historia

Min Stora Dag grundades år 2000 i Stockholm av Claire Rosvall. Sedan dess har stiftelsen gett upplevelser till tusentals barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner