Nyheter
Pinchos, upplevelsepartner till Min Stora DagPinchos, upplevelsepartner till Min Stora Dag
NYHET

Förlängt avtal med Pinchos

Under förra året stöttade Pinchos Min Stora Dag med hundratals Stora Dagar på olika restauranger runt om i landet. Ett besök på Pinchos i samband med en Stor Dag är en upplevelse för hela familjen. Vi är därför stolta över att Pinchos förlänger sitt engagemang som upplevelsepartner till Min Stora Dag.

Pinchos har under många år samarbetat med Min Stora Dag och engagemanget innebär inte bara att barnen får bord bokat i deras eget namn, Pinchos genomför även en återkommande insamlingsmånader till förmån för barn som kämpar. Även i år kommer du att kunna beställa en smarrig crème brûlée där en del av summan går till Min Stora Dag.

– Pinchos är den perfekta upplevelsepartnern för Min Stora Dag! Barnets önskan är det som styr vår verksamhet och många barn vill äta middag på Pinchos! Tack också till all restaurangpersonal som tar så bra hand om våra familjer när de besöker er, säger Jennifer McShane generalsekreterare Min Stora Dag.

– Det är otroligt roligt att så många barn önskar ett besök på Pinchos. Det känns fint att även framöver kunna bidra till ett välbehövligt andrum i vardagen för familjer som kämpar med svår sjukdom eller allvarliga diagnoser. Det finns ett stort engagemang från våra medarbetare i att göra varje stor dag till något speciellt.”  säger Viveca Järhult Marknadschef Pinchos

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner