Nyheter
Bröllopskoordinator Isabell Wiking samlar pengar till Min Stora DagBröllopskoordinator Isabell Wiking samlar pengar till Min Stora Dag
NYHET

Isabells bröllop bidrar till Min Stora Dag

Isabell är bröllopskoordinatorn som bestämde sig för att skänka en del av sina intäkter till Min Stora Dag. Allt i kärlekens namn såklart.

För Isabell Wiking är bröllop en stor del av hennes liv. Hon jobbar som bröllopskoordinator och vet hur härligt ett avbrott i vardagen kan vara.

– I mitt jobb som bröllopskoordinator får jag äran att planera och genomföra brudpars stora dag och se hur de skiner upp och verkligen lever i nuet på sin stora dag. Jag tycker att det är viktigt att ge tillbaka, att göra något extra för någon annan, berättar Isabell.

”Jag ser en naturlig koppling till brudparens bröllopsdag”

Det var så hon kom på att hon skulle skänka en del av sina intäkter till just Min Stora Dag.

– Min Stora Dag gör att barn och ungdomar får uppleva något annorlunda och stort så att de kommer ifrån allt tråkigt i deras vardag. Jag ser en naturlig koppling till brudparens bröllopsdag. På bröllopsdagen tänker man bara på kärlek, kärleken till sin blivande och kärleken till alla gästerna. Brudparen slipper tänka på allt som har med vardagen att göra.

Isabell Wiking är bröllopskoordinator

Vill ge barnen ett avbrott

För Isabell är det viktigt att göra några extra för någon annan, inte minst för barn och ungdomar.

Anledningen till att hon valde att skänka pengarna till just Min Stora Dag grundar sig i hennes tankar om att alla barn och unga någon gång borde få ett litet avbrott från verkligheten.

– Jag har två barn och vet hur deras små ansikten skiner upp när vi gör något för att komma ifrån vardagen. Att ha barn med diagnoser eller allvarliga sjukdomar, det kanske inte är lätt att smita ifrån vardagen på eget initiativ och inte alls på samma sätt, säger Isabell.

Stort tack för ditt engagemang och bidrag! Vill du också starta en insamling till förmån för Min Stora Dag? Klicka här och läsa mer.

Fotograf översta fotot: Jane Svensson

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Starta en egen insamling

Är du också intresserad av att starta en insamling till förmån för Min Stora Dag? Alla bidrag är viktiga och ger glädje till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Här kan du läsa mer om hur du går tillväga.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner