Nyheter
NYHET

Se årets Hela Spektrat-seminarium

Alla barn har rätt till en givande fritid och meningsfulla sociala sammanhang. Men hur skapar vi en bättre anpassad och tillgänglig fritid för barn med autism? Och hur ska man hitta en aktivitet eller ett intresse som passar? Hur ska man ha ork om vardagen kanske redan är utmanande? Välkommen till årets Hela Spektrat-seminarium!

Välkommen att ta del av inspirerande och tänkvärda samtal med bland andra cellisten Elisabeth Wiklander, simmaren Mikael Rosén och studenten och skribenten Mary Pope. Dessutom bjuder en av Sveriges mest erfarna artister Anna Stadling på ett musikaliskt nummer och vi får även höra sakkunnige Mats Janssons tankar om den nya Novus-undersökningen om hur fritiden ser ut för barn med autism.

Vi gästas dessutom återigen av Greta Thunberg, som berättar vad som ger henne kraft och energi och vad som är hennes bästa tips till andra unga med autism.

Samtalen med de olika gästerna är inspelat på Cirkus i Stockholm och leds av journalisten Jan Gradvall. 

Hela Spektrat är ett specialprojekt som möjliggörs genom finansiering av Postkodlotteriet.

Klicka på filmen ovan för att se seminariet!

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Berättelser som berör

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger barnen en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner