Nyheter
Gruppbild på kansliet och prinsessan Madeleine i mittenGruppbild på kansliet och prinsessan Madeleine i mitten
NYHET

H.K.H. Prinsessan Madeleine besökte Min Stora Dag

Under måndagseftermiddagen besökte Prinsessan Madeleine stiftelsen Min Stora Dag. Prinsessan är beskyddare av Min Stora Dag och under besöket fick Prinsessan möjlighet att ta del av det viktiga arbetet som Min Stora Dag gör.

”Glädje, kraft, trovärdighet och kvalitet genomsyrar vårt arbete och här bidrar Prinsessan Madeleines person och beskyddarskap verkligen”

– Glädje, kraft, trovärdighet och kvalitet genomsyrar vårt arbete och här bidrar Prinsessan Madeleines person och beskyddarskap verkligen. Prinsessans fina engagemang hjälper oss att förkroppsliga begreppet en Stor Dag och att ge barnen glädjefyllda minnen för resten av livet, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

Prinsessan Madeleine är beskyddare av Min Stora Dag sedan 2001. Prinsessan har sedan dess varit med på sjukhusbesök, anordnat Stora Dagar så som ett sagokalas på Kungliga Slottet och engagerat sig i Min Stora Dags frågor.

Under måndagens besök på Min Stora Dags kansli i Stockholm träffade Prinsessan välgörenhetsorganisationens medarbetare och avslutade besöket med ett samtal med generalsekreterare Jennifer McShane.

–Det blev ett väldigt inspirerande och viktigt samtal med Prinsessan där vi fick möjlighet att prata om hur Min Stora Dag kan ge kraft till barn som kämpar och öka förståelsen för att det ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. Med Prinsessans stöd kan vi skapa ännu fler Stora Dagar för alla behövande barn, berättar Jennifer.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner