Nyheter
Min Stora Dag med vännerMin Stora Dag med vänner
NYHET

Fullmatad julspecial av Min Stora Dag med vänner

Nu är den äntligen här – vår julspecial full med glädje från Min Stora Dags fina vänner! Det blir det sista Youtube-avsnittet för året och är maxat med hälsningar och upptåg från bland annat fyra av våra fem ambassadörer.

Ni som hängt med oss under året vet att Min Stora Dag med vänner betyder en rolig och härlig stund med en spännande personlighet. Bland annat har Greta Thunberg, Nattid och pysselproffsen Anna María och Helena gästat oss.

Nu är det dags för sista programmet för året och det är tänkt som ett litet fyrverkeri av härliga inslag. Vi får följa med Robin Trygg på äventyr, trolla med Tobbe Trollkarl, sjunga med Danny, snacka fotboll med Albin Ekdal och så ger Frida Hansdotter sina bästa tips för att liva upp stämningen i vintermörkret.

Ansök om unika Upplevelsepaket

I samband med julavsnittet vill vi ta tillfället i akt att uppmuntra alla barn med en allvarlig sjukdom eller diagnos att ansöka om Upplevelsepaket som vi utformat specifikt utifrån våra fina gäster i avsnittet.

Kanske blir du sugen på Dannys musikpaket eller Tobbes trolleripaket? Här hittar du alla paket att ansöka till just nu. (Uppdatering: Upplevelsepaketen i samband med julavsnittet är nu slut.)

Mycket nöje och god jul!

Ansök om Upplevelsepaket

I samband med julavsnittet släpper vi nya Upplevelsepaket, unikt utformade utifrån varje gäst i programmet.

Om du har en allvarlig sjukdom eller diagnos och är mellan 4 och 18 år kan du ansöka om Tobbes trolleripaket, Dannys musikpaket, Fridas vintersportpaket, Robins äventyrspaket eller Albins fotbollspaket.

Frida Hansdotter ute bland lövenFrida Hansdotter ute bland löven
Tobbe Trollkarl framför en kameraTobbe Trollkarl framför en kamera

Om Min Stora Dag med vänner

Coronaviruset lämnar ingen oberörd och de redan utsatta barnen i Min Stora Dags målgrupp utsätts nu ännu mer när många isoleras hemma eller på sjukhuset på grund av ökad smittorisk, och infektionskänslighet.

På grund av coronavirusets spridning har Min Stora Dag hittat nya sätt att glädja barn, fast på trygg hemmaplan. Ett av initiativen är Youtube-serien Min Stora Dag med vänner där spännande gäster bjuder på webbglädje när den behövs som mest.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner