Nyheter
Nallar på Friends ArenaNallar på Friends Arena
NYHET

500 nallar i publiken – Svenska Fotbollförbundet och Min Stora Dag i gemensam manifestation

Coronapandemin lämnar ingen oberörd och de allra flesta av oss har under året behövt göra förändringar och anpassningar i vår vardag. De redan utsatta barnen i Min Stora Dags målgrupp med allvarliga sjukdomar och diagnoser har det svårare än någonsin när många isoleras.

Det svenska fotbollslandslaget saknar sin publik. Inte minst barnen från Min Stora Dag som ofta brukar sitta på bästa plats. Under lördagen väntar en otippad publikskara. Hela 500 nallesupportrar finns utplacerade på läktaren i en nallemanifestation till förmån för Min Stora Dag.

Nallarna är på plats för att uppmärksamma alla barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Var med och ge fler barn viktiga pauser

Nu kan du vara med och ge fler barn en glädjefylld upplevelse. Köp en nallesupporter och sprid extra glädje i en tuff tid. Nallarna kostar 400 kronor inklusive frakt. Av detta går 220 kronor till Min Stora Dag.

Det här är den perfekta julklappen till någon du tycker om. Alla nallar kommer med ett fint gåvobevis. Dessutom kommer de första 100 beställningarna slumpvis få en landslagströja dam eller herr från tidigare säsonger. Klicka här för att köpa.

– Vi är mycket stolta och glada över vårt samarbete med Min Stora Dag. Och när vi tillsammans genom fotbollen gör verklighet av bra idéer känner jag mig extra stolt som generalsekreterare. Nallemanifestationen blir ett nytt sätt att manifestera vårt värdefulla samarbete. Vi hoppas att alla nallar kommer att hitta kärleksfulla hem och nya ägare innan jul, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på SvFF.

Särskild hälsning till barnen

Landslagsspelaren Victor Nilsson Lindelöf passar på att skicka en särskild hälsning till barnen i Min Stora Dags målgrupp.

– Med den här nallemanifestationen vill vi påminna alla fotbollsälskande barn där ute att vi tänker på dem. Jag hoppas också att nallarna kan bidra till ett och annat litet leende från tv-sofforna. Att tänka att bakom varje nalle finns ett barn som den kommer att skänka glädje och lycka ger oss extra energi från läktarna till planen, säger Victor Nilsson Lindelöf.

Uppdatering 17/11: Alla nallar är nu slutsålda och försäljningsperioden därför stängd.

Nallar på Friends Arena

Nallarna säljs under en begränsad period. Foto: Bildbyrån

Stöd oss – köp vår nalle

Våra nallar har fina Min Stora Dag-tröjor och framför allt skänker de oerhört mycket glädje till barn som kämpar.

Klicka nedan och håll dig uppdaterad inför nästa försäljningsperiod.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner