Ett gäng ungdomar som blickar ut över utsikten på Höga Kusten under Min Stora Dags äventyrslägerEtt gäng ungdomar som blickar ut över utsikten på Höga Kusten under Min Stora Dags äventyrsläger

Det här är en Stor Dag på läger

Min Stora Dags läger finns med flera olika teman, exempelvis sång- och musik, äventyr och e-sport.

Våra läger erbjuder en unik chans att träffa andra ungdomar som lever med sjukdomar och diagnoser och ofta bildas nya vänskaper.

Ansök via hemsidan

En Stor Dag på läger vänder sig till ungdomar mellan 14 och 17 år och genomförs ofta utan föräldrar. För att vara med på ett läger ansöker man via vår hemsida under tiden ansökan är öppen.

Inspireras av tidigare läger

Bli popstjärna för en helg eller upplev magnifika vyer – ta del av tidigare läger här nedan.

Lägerbevakaren

Registrera dig i lägerbevakaren lite längre ner på sidan för att få information om när det finns nya läger på hemsidan att ansöka till.

Tidigare Stora Dagar på läger

Vinterhelg i Jukkasjärvi

Deltagarna fick under tre händelserika dagar uppleva det världsberömda ishotellet, prova på att åka hundspann och skapa fantastiska isskulpturer.

Se mer från lägret
Musikläger med sång och stjärnglans

Deltagarna fick vara artister över en helg! På Min Stora Dags musikläger sjöng de tillsammans, besökte Idol och fick se en riktig inspelningsstudio.

Se mer från lägret
En kille som sitter och spelar på sin datorEn kille som sitter och spelar på sin dator
Min Stora Dags e-sportsläger

Ungdomar med diagnoser inom autismspektrat samlades på ett hotell i Stockholm för att ägna en helg åt ett stort gemensamt intresse – gaming.

Se mer från lägret

Ansök till våra Stora Dagar

Du som är 14-17 år och har en allvarlig sjukdom eller diagnos kan ansöka om att delta på våra Stora Dagar på läger, Stora Dagar i grupp eller om att få ett upplevelsepaket.

Här hittar du aktuella Stora Dagar som du kan ansöka till.

Grafisk bild som visar en lista och en penna,Grafisk bild som visar en lista och en penna,

Lägerbevakaren

  • Lägerbevakaren

  • Anmäl ditt intresse
  • Ibland finns det inte ett specifikt läger att ansöka om på vår hemsida. Om du fyller i din mejladress och vilken typ av läger du är intresserad av hör vi av oss när det finns ett nytt läger att ansöka om.Tre ritade ballongerTre ritade ballonger

Vad finns det för andra Stora Dagar?

Det finns fyra olika typer av Stora Dagar. Vissa går endast att få via nomineringar från sjukhuspersonal medan andra går att ansöka till via vår hemsida.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner