Nyheter
NK ny samarbetspartner till MIn Stora DagNK ny samarbetspartner till MIn Stora Dag
NYHET

NK ny samarbetspartner till Min Stora Dag

Nordiska Kompaniet, NK, inleder för 2024 ett samarbete med oss på Min Stora Dag i syfte att på olika sätt, internt och externt, sprida kunskap om Min Stora Dags verksamhet. Målet med samarbetet är att bidra till att fler behövande barn ska kunna få en Stor Dag.

Som officiell kampanjpartner till Min Stora Dag kommer Nordiska Kompaniet att bidra med upplevelser, insamlingar och andra aktiviteter i varuhusen och på nk.se för att stötta barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

– NK är mycket stolta och glada att få vara officiella partners till Min Stora Dag. Ett av NK:s ledord är att skapa minnesvärda upplevelser och att då få arbeta under 2024 med att skapa nya upplevelser tillsammans med Min Stora Dag känns väldigt roligt. Det här samarbetet ger oss möjlighet att bidra till en verksamhet som gör skillnad inom viktiga frågor och som har väldigt engagerade och passionerade medarbetare, det känns oerhört fint, säger Karin Wickberg, Marknadschef NK och fortsätter:

– Redan under hösten smygstartade vi med att ge ett barn en egen Stor Dag på NK och det var fantastiskt att få bidra med att skapa en sådan fin upplevelse och vi ser fram emot att fortsätta med detta under 2024.

Partnerskapet innebär att NK blir en naturlig del av Min Stora Dag och bidrar med hjälp av upplevelser, insamlingar och aktiviteter i varuhusen allt utifrån barnens önskemål och Min Stora Dags behov.

– En Stor Dag gläder, tröstar och lindrar. Den stärker självkänslan, ger glada minnen och motiverar att fortsätta kämpa. Helt enkelt en dag för att orka flera! NK:s stöd och stora engagemang kommer bidra till allt detta och göra skillnad för vår målgrupp. Vi ser mycket fram mot allt fint och spännande vi nu ska göra tillsammans, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner