Nyheter
Louise Borlind, kommunikatör på Min Stora DagLouise Borlind, kommunikatör på Min Stora Dag
NYHET

Louise har kommunikation i fokus

En av Min Stora Dags mest erfarna kommunikatörer är Louise Borlind. Louise har jobbat på organisationen i över fyra år och har ett mycket omväxlande jobb där hon bland annat har kontakt med media och ambassadörer. Det som går som en röd tråd i hennes arbete är att all kommunikation syftar till att fler barn i slutändan ska få Stora Dagar.

Hej Louise, vad går ditt jobb ut på?

– Enligt mig så får jag göra mycket av det roligaste på Min Stora Dag. Det är en blandning av att peppa våra ambassadörer, projektleda kampanjer, intervjua barn och familjer och kläcka presstips. Jag hjälper även alla våra viktiga partners med informationsunderlag så att de kan visa upp sitt fina engagemang på ett härligt sätt för sina kunder.

På vilket sätt bidrar ditt arbete till de Stora Dagarna?

– I mitt arbete så ingår det att sprida berättelser från de Stora Dagar som vi genomför. På så sätt ökar kännedomen hos barn och familjer med allvarliga sjukdomar och diagnoser om att man kan ansöka om Stora Dagar. Vi märker till exempel att när vi berättar om de glada kidsen som fick vara artister för en helg på vårt musikläger så är det många nya barn som ansöker nästa gång eftersom de sett hur kul det såg ut.

Slutligen, efter fyra år, vad är det som gör att du fortfarande jobbar kvar på Min Stora Dag?

– Tänk vad tiden går fort! Det har hänt så otroligt mycket på Min Stora Dag under mina fyra år. Vi har fått möjligheten att växa och nå ut till så många fler barn som behöver vår hjälp. Och det känns som anledning nog att stanna. Varje dag så känner jag att jag bidrar till att fler barn och familjer som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser får ta del av glädjen och kraften som en Stor Dag innebär. Ett finare och roligare kommunikationsuppdrag kan man inte ha.

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner