Nyheter
Cathrin Idén på EuropcarCathrin Idén på Europcar
NYHET

Därför stöttar Europcar Min Stora Dag

Genom att vara Min Stora Dags företagskompis hjälper Europcar till så att fler barn som kämpar får oförglömliga upplevelser. Vi passade på att fråga Europcar hur det kommer sig att de valt att stötta just Min Stora Dag.

– Vi på Europcar har under många år stöttat Min Stora Dags verksamhet i olika former då vi tycker att deras engagemang för barnen är både fantastiskt och viktigt, berättar Cathrin Idén, marknadschef på Europcar.

Som företagskompis till Min Stora Dag får man möjlighet att dela material som visar upp att man stöttar just Min Stora Dag. Det här är något som Europcar gärna gör.

– Det material som vi får från Min Stora Dag används både internt och externt och får alltid stort genomslag. Vi hoppas kunna med egna personalevent ytterligare stärka engagemanget och medvetenhet hos våra medarbetare och bidra till Min Stora Dags viktiga arbete, säger Cathrin Idén och fortsätter:

– Vi kommunicerar regelbundet internt kring vårt engagemang för att skapa medvetenhet, stolthet och ökad kunskap om Min Stora Dags verksamhet och arbete.

Stort tack Europcar för ert fina engagemang säger vi på Min Stora Dag! Vill du också bli vår företagskompis? Gå in här och läs mer.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner