Nyheter
Blått hjärtaBlått hjärta
NYHET

Varning för bedragare

Den senaste tiden har många företag, privatpersoner samt media uppmärksammat att bedrägeriförsöken ökat rejält i Sverige. Även Min Stora Dag har uppmärksammat detta och vill därför lyfta det faktum att det till och från förekommer enskilda bedragare som utnyttjar Min Stora Dags namn för att lura till sig pengar.

Ett enkelt sätt att kontrollera att pengarna hamnar rätt är att skänka till vårt Min Stora Dag-märkta 90-konto, bankgiro eller swishnummer som står angivet nedan:

 900-5133
 900 51 33

Observera att Min Stora Dag aldrig samlar in pengar via dörrknackning.

Skänk aldrig pengar till en insamling som inte använder våra officiella Min Stora Dag-märkta insamlingsuppgifter (90-konto, bankgiro eller swish) eller kan identifiera sig på ett sätt som går att härleda till Min Stora Dags officiella uppgifter eller kontaktpersoner.  

Alla som arbetar på Min Stora Dag finns namngivna på vår hemsida, och alla våra volontärer kan legitimera sig med volontär-id.

Kontakta oss om du blivit uppsökt av någon som uppger insamling till Min Stora Dag och där du fattat misstankar att han/hon inte är den hen utger sig för att vara.

Vi vill uppmana alla som tror sig bli utsatta för falsk insamling att kontakta polisen.

Om du klickar här kan du läsa mer om hur du som privatperson säkerställer ett tryggt givande.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner