Stöd oss

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag. Tack vare dig kan vi fortsätta att ge kraft och glädje till barn som kämpar.

Observera att vi behandlar dina uppgifter när du ger en gåva. Läsa mer i vår integritetspolicy.

Din gåva idag ger glädje redan imorgon!

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare – du behövs mer än någonsin!

Bli en av våra glädjegivare! Som månadsgivare hos Min Stora Dag är du med varje månad och ger glada barndomsminnen till barn som som kämpar med en extra tuff vardag.

Ge en sommargåva som företag

Med er sommargåva till Min Stora Dag uppfyller du och dina kollegor önskningar för barn som lever med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Betydelsen kan inte underskattas. Många läkare vittnar om hur förväntan, glädje och ljusa minnen stärker barnens återhämtning och läkning. Att känslan av utvaldhet ger extra kraft att tackla en tuff vardag.

Som tack för ert stöd får ni får ett digitalt diplom – perfekt för väggen på kontoret, för att dela i sociala kanaler och i kontakt med medarbetare, leverantörer och kunder.

Fler sätt att stötta oss

Skänk en minnesgåva

Hedra minnet av någon som har gått bort med en minnesgåva.

Ge en minnesgåva
Ge bort ett gåvobevis

Perfekta presenten! Ge bort ett fint gåvobevis till någon du tycker om.

Till gåvobevisen
Testamentera en gåva

Testamentera en gåva till Min Stora Dag och låt glädjen leva vidare hos barn som kämpar.

Läs mer
Starta insamling

Starta en insamling till förmån för Min Stora Dag. Tillsammans gör vi skillnad!

Läs mer

Låt ditt företag bidra till en gladare värld

Vill du som företag bidra till ett bättre samhälle och sprida kraft och glädje till behövande barn?

200 000 barn och unga i Sverige lever med en allvarlig sjukdomar eller diagnos. Vår vision är att alla de ska få en Stor Dag.

Det finns många olika sätt att engagera sig i Min Stora Dag, klicka nedan och läs mer.

Bli en glädjespridare!

Som glädjespridare hjälper du oss att nå ut med budskap genom att dela innehåll i dina egna sociala kanaler och genom samtal med personer i din närhet.

När du registrerar dig som en av Min Stora Dags glädjespridare kommer du att få information att sprida till vänner och bekanta för att hjälpa oss möjliggöra ännu fler Stora Dagar.

Våra företagspartners

Vi är otroligt stolta över alla företag som stöttar oss. Här kan du läsa om alla våra partners och hur du kan bidra till Min Stora Dag genom dem.

Aktiegåva

Visste du att aktieutdelning som skänks till Min Stora Dag är skattefri, för både dig och oss? Det innebär att din gåva ökar med över 40 % (jämfört med om du skänker gåvan efter beskattning).

Stöd oss från utlandet

Det går självklart bra att ge en donation trots att du saknar svenskt bankkonto. Vi blir oerhört glada för alla donationer!

Min Stora Dag får inga statliga eller kommunala bidrag utan är helt beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Här kan du läsa mer om hur du ger en gåva från utlandet.

Tack Svenska Postkodlotteriet

Min Stora dag är stolt förmånstagare av Svenska Postkodlotteriet. Organisationen har haft förmånen att ta emot pengar från Postkodlotteriet sedan 2009.

– Detta stora och värdefulla stöd betyder enormt mycket då det omvandlas till hopp och livsviktig glädje till barn som kämpar, säger generalsekreterare Jennifer McShane.

Frågor och svar om gåvor

Hittade du inte det du sökte? Här har vi samlat vanliga frågor och svar om gåvor.

Få skattereduktion när du ger en gåva

Från och med den 1 juli 2019 kan du få upp till 1 500 kr i skattereduktion för gåvor som du har gett till godkända gåvomottagare. Sedan augusti 2020 är Min Stora Dag godkända gåvomottagare hos Skatteverket. För att få skattereduktionen ska vissa förutsättningar vara uppfyllda. Läs mer här.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner