Ge en minnesgåva

Hedra minnet av någon som har gått bort med en minnesgåva som ger kraft och glädje till barn som kämpar.

Gör så här:

1. Välj hur mycket du vill skänka samt om du vill betala via swish, kortbetalning eller inbetalningsavi (endast för företag).

2. Skriv en personlig hälsning (observera att du inte kan använda emojis). Det kan vara en egen text eller en färdigskriven dikt. Här har vi samlat några förslag som kan vara till hjälp.

3. Välj var du vill skicka minnesbladet (digitalt eller per post).

4. Har du några frågar är du välkommen att mejla gava@minstoradag.org

Välj belopp och betalsätt

Tack för gåvan!

Frågor & svar om minnesgåvor

 • Får jag ett kvitto om jag skänker en minnesgåva?

  Om du väljer att lämna en minnesgåva här via vår hemsida får du ett kvitto på att din gåva mottagits av oss. Lämnar du en gåva via Swish får du upp ett rött hjärta när din betalning skett. Skickar du in via bankgiro/plusgiro får du inget kvitto av oss om du inte hör av dig och begär ut ett.

 • Jag har inte namnet på begravningsbyrån eller datumet, kan ni ta fram det?

  Nej, vi kan inte få fram det. Vi är beroende av information från dig som givare, anhörig eller begravningsbyrå. Vi har inget register vi får information från utan är oerhört tacksamma över de uppgifter ni ger oss.

 • Hur snabbt skickas era minnesblad ut?

  Om vi har ett datum då begravningen sker försöker vi alltid att skicka ut dem cirka en vecka innan begravningsdatumet.

  Kommer minnesgåvor in närmare inpå försöker vi alltid se om vi kan mejla över dessa till begravningsbyrån. Det är dock inte alltid möjligt och då postar vi dem så fort vi kan. Vi kan inte garantera att minnesbladen hinner fram i tid då vi inte kan påverka PostNords leveranser.

Fler sätt att stötta oss

Du kan stötta Min Stora Dag på många olika sätt. Här kan du läsa mer om hur du kan gå tillväga.

6 anledningar att ge en gåva till Min Stora Dag

I Sverige lever runt 200 000 barn med så allvarliga sjukdomar och diagnoser, att det kraftigt begränsar deras liv. Det är svåra dagar och det är tuffa dagar. Det är långa dagar, tråkiga dagar och långtråkiga dagar.

Och för att orka behövs en paus ibland. ⁠

För lika viktigt för måendet som piller och dropp, är känslan av utvaldhet: av pirrig förväntan och glädje. Lika oumbärligt som kompisar och familj när det är som jobbigast, är de ljusa minnen man delar tillsammans efteråt. Det är effekten av en Stor Dag.

Och det är därför din gåva behövs.

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner