Gåvobevis som present

Ge bort ett gåvoblad med personlig hälsning till någon du tycker om. Du väljer hälsning och om gåvobladet ska levereras digitalt eller i brevlådan.

Gör så här:

1. Välj hur mycket du vill skänka (observera att minimibelopp för ett gåvoblad är 20 kr) samt betalningssätt – swish, kortbetalning eller inbetalningsavi.

2. Skriv en hälsning och välj motiv på ditt gåvobevis (observera att du inte kan använda emojis).

3. Välj att få ditt gåvobevis digitalt eller per post. Väljer du digitalt så får du gåvobladet direkt.

Om du inte får ditt gåvobevis i mejlen inom en timme kolla då i din skräppost. Om den inte finns där mejla oss på gava@minstoradag.org.

Välj belopp och betalsätt

Stort tack!

Frågor & svar

  • Jag vill hylla någon med ett gåvoblad – hur gör jag?

    Du kan beställa ett gåvoblad här via vår hemsida. Du har då möjlighet att fylla i en egen hälsning på bladet. Du kan också ringa vår gåvoservice på 08-660 50 96, vi har öppet måndagar 09.00-11.30.

  • Får jag ett kvitto om jag ger ett gåvoblad?

    Om du väljer att ge ett gåvoblad via vår hemsida får du ett kvitto på att din gåva mottagits av oss. Lämnar du en gåva via Swish så får du upp ett rött hjärta när din betalning skett. Skickar du in via plusgiro/bankgiro får du inget kvitto av oss om du inte hör av dig och begär ut ett.

  • Hur snabbt skickas gåvobladet ut?

    Om du inte satt något datum när gåvobladet ska finnas hos mottagaren, skickar vi ut det så fort som möjligt. Om du har angett ett datum försöker vi skicka gåvobladet cirka fem till sju dagar innan så det hinner fram, detta eftersom vi inte kan påverka PostNords leveranser.

Din gåva ger kraft och glädje till barn som kämpar

Uppmärksamma någons födelsedag, bröllop eller student genom att ge bort ett gåvobevis från Min Stora Dag i present.

Det finns barn som är på sjukhuset mer än i skolan. Genom Stora Dagar och glädjefyllda upplevelser kan barn som kämpar få lite av sin barndom tillbaka.

Din gåva idag blir en Stor Dag redan imorgon.

Fler sätt att stötta oss

Du kan stötta Min Stora Dag på många olika sätt. Här kan du läsa mer om hur du kan gå tillväga.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner