Nyheter
Min Stora Dags volontärerMin Stora Dags volontärer
NYHET

Vi söker flerspråkiga volontärer

Bli en av Min Stora Dags volontärer! Du gör positiv skillnad och bidrar genom ditt engagemang, din tid och din kunskap så att barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser får ett viktigt avbrott i sin tuffa vardag. Just nu letar vi lite extra efter dig som är flerspråkig och talar arabiska, farsi eller somali. Vi söker även särskilt volontärer i Kalmar, Växjö, Trollhättan, Halmstad, Jönköping, Östersund och Borås. Du som söker ska ha fyllt 21 år.

Volontären är den viktiga direktlänken mellan Min Stora Dags kansli, barnet och barnets familj. I samarbete med kansliet på Min Stora Dag planerar du upplevelser, kommunicerar med familjer och representerar Min Stora Dag. Planeringen av och förberedelserna inför de Stora Dagarna innebär en hel del administrativt arbete för dig som volontär, därför söker vi dig som är strukturerad, tydlig, noggrann och har god datorvana. Gillar du projektledning och vill hjälpa dina medmänniskor så är detta verkligen ett uppdrag för dig!

Tre Stora Dagar per år

Du genomför minst tre Stora Dagar per år och bestämmer själv när det passar dig att åta dig uppdragen under året. Att planera en upplevelse kan ta allt från tre till betydligt fler timmar beroende på typ av Stor Dag, och att färdigställa allt kan ta allt från en vecka till flera månader. Arbetet är flexibelt och Min Stora Dags kansli finns hela tiden där som stöd och bollplank.

Sista dag att ansöka är 15 september. Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök här.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner