Nyheter
Min Stora Dag och Parks and ResortMin Stora Dag och Parks and Resort
NYHET

Min Stora Dag och Parks and Resorts fortsätter samarbete

Min Stora Dag fortsätter det fina samarbetet med Parks and Resorts och inkluderar dem i skaran Huvudpartners.

– Längtan om att få besöka någon av Parks and Resorts parker är stor hos våra barn. Genom åren har tusentals unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser och deras medföljande familjer fått minnen för livet i deras parker. Vårt samarbete är fyllt av så många olika värden, där Parks and Resorts generositet och djupa engagemang skapar en enorm kraft och glädje till våra barn och för vår verksamhet. Vi är väldigt stolta och tacksamma för vårt partnerskap! säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

– Organisationer som Min Stora Dag spelar en viktig roll i utsatta barns liv och om vi kan bidra med upplevelser i våra parker är det en självklarhet att vi ställer upp. Ett besök i en nöjespark kan ibland vara en viktig aktivitet för barn som har det svårt, då hela familjen får glömma vardagen för en stund och bara skapa fina minnen tillsammans, säger Eva Rundfelt på Parks and Resorts.

Tack Parks and Resorts för alla år ni hittills varit en stor del av möjliggörandet av Stora Dagar och tack för att ni fortsatt stöttar Min Stora Dag och barn i vår målgrupp.

Läs mer om Min Stora Dags partners och hur ni som företag kan engagera er här.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner