Nyheter
Tove stickar till förmån för Min Stora DagTove stickar till förmån för Min Stora Dag
NYHET

Tove stickar för att fler barn ska få guldkant på vardagen

Tove har gjort sin passion och sitt konstnärliga uttryck till ett sätt att hjälpa andra. Genom åren har hon stickat mängder av användbara saker och sålt till förmån för olika välgörande ändamål. Nu stickar hon för Min Stora Dag.

”En dag för att orka flera är ett viktigt budskap”

Tove brinner för handarbete och har startat en insamling för att fler barn ska få sina önskningar uppfyllda. På sin Facebook- och Instagram-sida når hon ut till sina köpare som skänker hela beloppet till Min Stora Dag. Garnet får hon ibland sponsrat från grossister och återförsäljare.

– Jag stickar och säljer alster där var enda krona skänks till välgörenhet. Jag gillar tanken på att vi bidrar tillsammans. Jag bidrar med mitt kreativa arbete, garnaffärer och grossister med garn och köparen med pengar. Tillsammans ger vi allvarligt sjuka barn möjligheten att få uppleva en dröm. Win win för alla parter!

Tove fick upp ögonen för Min Stora Dag genom bekanta som berättat om vilket viktigt och betydelsefullt arbete organisationen gör för barn. I somras blev Tove mormor för första gången och då fick den nyblivna familjen bo på Ronald McDonald Hus i Lund under en tid. Efter att ha hört dem berätta om vilket fint arbete Min Stora dag gör för allvarligt sjuka barn blev Toves mission ännu viktigare.

– Att sticka för en organisation som sätter guldkant på tillvaron för sjuka barn som kämpar varje dag känns så starkt. En dag för att orka flera är ett viktigt budskap!

Tove är glad att kunna bidra med sitt handarbete och insamlingen fortsätter med målet att nå 100 000 kronor. Om du precis som Tove har en hobby eller passion som du vill dela med dig av så kan en insamling till Min Stora Dag skapa dubbel glädje.

Här startar du en insamling för Min Stora Dag

Vill du bidra till Toves insamling? Gör det här!

Följ Tove på Instagram på @tovestickar

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner