Nyheter
Tallink Silja kampanjar för Min Stora DagTallink Silja kampanjar för Min Stora Dag
NYHET

En dag ombord för att orka mera

Idag lanserar vår Upplevelsepartner Tallink Silja en ny reklamkampanj under parollen ”En dag ombord för att orka mera”. Alla pengar som doneras går oavkortat till vårt arbete med att uppfylla önskningar och skapa glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Stora Dagar gör att barnen orkar fortsätta behandlingar, sjukhusvistelser och andra tuffa situationer – helt enkelt en dag för att orka flera.

– Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar, det vet vi. Det är därför vi på Min Stora Dag finns. Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos och vi arbetar oförtrutet varje dag för att alla dessa barn ska få en upplevelse som blir en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. Våra Stora Dagar gör att barnen orkar fortsätta behandlingar, sjukhusvistelser och andra tuffa situationer – helt enkelt en dag för att orka flera. Därför är vi så oerhört glada över att Upplevelsepartners som Tallink Silja finns. De inte bara bidrar med kryssningar för att ge glädje till våra barn, utan hjälper oss dessutom att sprida ordet genom en gemensam insamlingskampanj. På så sätt kan vi kan få in mer medel, så att fler barn som väntar på sin Stora Dag också kan få en glädje- och kraftgivande upplevelse, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

Vi hoppas att kampanjen ska samla in riktigt mycket pengar så att många fler barn som kämpar kan få glädjefyllda upplevelser.

– Som Upplevelsepartner till Min Stora Dag bidrar vi framför allt med det vi kan allra bäst: kryssningsupplevelser. Det kan handla om en egen Stor Dag, en gruppaktivitet eller ett upplevelsepaket. En dag ombord för att orka mera helt enkelt! I år kan vi glädjande nog berätta att vi välkomnar nästan 180 barn och deras familjer ombord för en glädjefylld paus tillsammans. Men vi ville göra ännu mer, och den viljan har nu resulterat i den fina kampanj som idag lanseras och som vi är väldigt stolta över. Vi hoppas att kampanjen ska samla in riktigt mycket pengar så att många fler barn som kämpar kan få glädjefyllda upplevelser, säger Erika Janson, kommunikationschef på Tallink Silja.

Kampanjen ”En dag ombord för att orka mera” lanseras idag och kommer att synas i flera medier och kanaler framöver.

Läs mer om vårt samarbete med Tallink Silja här.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner