Nyheter
Lukas, 8 år, går in med matchbollen på en fotbollsmatch i en av Stockholm Lives arenorLukas, 8 år, går in med matchbollen på en fotbollsmatch i en av Stockholm Lives arenor
NYHET

November blir Min Stora Dag-månad i Stockholm Lives arenor

Stockholm Live stödjer Min Stora Dag sedan 10 år tillbaka, bland annat genom att barn har tillgång till en egen loge i Ericsson Globe och genom att sprida kunskap om Min Stora Dags arbete.

Stockholm Live har hjälpt Min Stora Dag med en egen loge i Ericsson Globe, där barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser kan uppleva evenemang på ett avslappnat och stressfritt sätt.

I november månad kommer Stockholm Live att fokusera extra på vårt samarbete genom att arenorna Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet under denna period sprider kunskap om vår organisation.

”Vi är glada över att Stockholm Live gör en extra kraftsamling under november månad”

– Stockholm Lives stöd har genom åren bidragit till mycket glädje för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Vi är så oerhört tacksamma för deras stora engagemang och väldigt glada över att de nu dessutom gör en extra kraftsamling under november månad. Deras insatser gör skillnad och kommer hjälpa oss skapa fler kraftgivande Stora Dagar för ännu fler behövande barn, säger Min Stora Dags generalsekreterare Jennifer McShane.

Ericsson Globes fasad kommer lysa till förmån för alla de 200 000 barn i Sverige som kämpar

Under perioden kommer det viktiga arbete Min Stora Dag gör för att skapa glädje hos barn som kämpar att synas överallt i arenorna. Stockholm Live kommer även lysa upp Ericsson Globes fasad till förmån för alla de 200 000 barn i Sverige som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Dessutom kommer besökare som handlar i arenornas kiosker på ett enkelt sätt kunna skänka en gåva till Min Stora Dag.

De kommer auktionera ut biljetter till Mia Skäringers utsålda föreställning

Det kommer även att ordnas en auktion av två biljetter på bästa plats inklusive en 3-rätters middag till Mia Skäringers utsålda föreställning i Ericsson Globe 14 november, där auktionssumman oavkortat går till Min Stora Dag.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner