Nyheter
Danny Saucedo på LundboskärDanny Saucedo på Lundboskär
NYHET

Danny stöttar Min Stora Dag med unik konsert

Solnedgång, vackra vyer och skönsång. Det var vad Danny bjöd på när han gav sina fans en digital gratiskonsert som även stöttade Min Stora Dag.

Med en spegelblank vattenyta som kuliss bjöd Danny Saucedo in till en avskalad konsert på Lundboskär utanför Enköping. Under våren skulle Danny och hans band haft flera spelningar runtom i Sverige, men det satte coronapandemin stopp för. Som plåster på såren för de som skulle ha sett honom ordnade Danny en digital konsert som lades upp på hans Instagramkonto under titeln ”En kväll på Lundbo”.

Publiken på plats var väldigt begränsad – men desto större på sociala medier. I skrivande stund har över 30 000 personer sett båda delarna av konserten som lades upp som två halvtimmeslånga klipp. Danny är sedan 2014 en av Min Stora Dags ambassadörer och uppmanade därför sina fans att skänka pengar i samband med konserten.

”Stolt ambassadör för Min Stora Dag”

Så här skrev Danny i sociala medier när han la upp sin konsert:
”Som stolt ambassadör för @minstoradag så uppmanar jag er att gärna Swisha en tjuga eller mer om ni kan till alla sjuka barn som har haft ännu svårare under den här perioden”.

Tack till alla som swishade under konserten. Era pengar bidrar till att fler barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser kan få en paus i en annars tuff vardag.

Psst! Missade du konserten? Den finns fortfarande att se på Dannys Instagram.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner