Nyheter
Anseendeindex 2023 Min Stora DagAnseendeindex 2023 Min Stora Dag
NYHET

Min Stora Dags anseende får toppbetyg i ny undersökning

Min Stora Dag får tredje högsta anseende bland insamlingsorganisationer i Verians (tidigare Kantar Sifo) Anseendeindex för 2023.

Med en verksamhet som helt och hållet finansieras av gåvor är anseendet viktigt. Det är en spegling av hur väl omvärlden tycker att vi lyckas med vårt uppdrag. Ett bevis på att de ser effekten av vårt arbete. Att vi gör verklig skillnad för tusentals familjer, varje år – och att vi bidrar till ett bättre samhälle.

– Det här var väldigt härliga nyheter! Det finns så mycket engagemang, hjärta och hjärna i och omkring vår verksamhet och därför är det verkligen peppande att se att våra ansträngningar och all kvalitetssäkrande omsorg uppmärksammas. Det här fina resultatet är en rejäl klapp på axeln till alla våra fantastiska medarbetare, alla enastående volontärer, alla generösa samarbetspartners och alla underbara givare. Nu har vi siktet inställt på att fler barn som kämpar ska få känna sig utvalda, inkluderade och påfyllda. Att de också ska få en dag för att orka flera, säger generalsekreterare Jennifer McShane.

”Anseendeindex Insamling och givande 2023” bygger på svaren från 2 783 slumpmässigt utvalda personer i Sifos riksrepresentativa onlinepanel, 18-79 år. Svaren samlades in hösten 2023.

Läs hela rapporten – klicka här

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner