Nyheter
NYHET

AnnaLenas bok skänker glädje till barn som kämpar

För tolv år sedan råkade AnnaLena Forsbergs son Jalle ut för en olycka. Nu har hon skrivit en bok om upplevelsen. En bok hon hoppas ska hjälpa familjer i liknande situationer och samtidigt stötta barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

”Mamma, det har hänt en olycka!” heter boken som AnnaLena skrivit. Boken handlar om hur hela familjen påverkades när lillebror Jalle, 15 år, skadades allvarligt i en olycka.

– Min önskan var att ge vägledning, hjälp eller tröst till andra som råkar ut för liknande händelser, berättar AnnaLena.

Under skrivprocessen kom hon på att hon skulle skänka 20 kronor per såld bok till Min Stora Dag.

– Anledningen är att Jalle fick så fin hjälp och stöttning av Min stora dag och nu vill jag gärna återgälda detta – så kan andra barn få hjälp också. Därför kallar jag min insamling ”Paybacktime”. Jag känner helt enkelt att nu kan jag återgälda den hjälp Jalle och vi i familjen fick, säger AnnaLena.

Tusen tack för ditt initiativ säger vi på Min Stora Dag! Vill du göra som AnnaLena och starta en insamling till förmån för Min Stora Dag? Läs mer här.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner