Nyheter
Min Stora Dags barn- och ungdomsråd 2022Min Stora Dags barn- och ungdomsråd 2022
NYHET

Min Stora Dags barn- och ungdomsråd växer

Tre nya medlemmar har anslutit till Min Stora Dags barn- och ungdomsråd. Vi välkomnar de Leia, Zoe och Ella till gänget!

Under en helg i april träffades det nya barn- och ungdomsrådet för första gången i Göteborg. Det blev en helg med mycket lek och skratt, men också workshop på temat barnkonventionen.

Med under helgen var såklart även veteranerna Noah, Nanna, Olivia och Clara, som suttit i rådet sedan 2019. Totalt har rådet nu åtta medlemmar (på bild saknas Alva).

Min Stora Dag strävar alltid efter att lyfta och lyssna på barnets röst, där är vårt barn- och ungdomsråd en viktig resurs. Tillsammans med rådet diskuterar vi frågor som rör vuxnas bemötande, Min Stora Dags marknadsföring, innehållet i upplevelserna vi erbjuder och annat som hjälper oss att bli en så bra organisation som möjligt.

Nästa träff med barn- och ungdomsrådet planeras till hösten 2022. Vill du lära dig mer om vårt barn- och ungdomsråd? Klicka dig vidare här.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner