Det här är en egen Stor Dag

En egen Stor Dag skapas helt utifrån barnet önskning. Det kan handla om en träff med sin idol, en resa utomlands, ett besök på en radiostation eller en unik dagsutflykt. Här är det helt barnets önskning som styr.

Nomineras av sjukhuspersonal

För att få en egen Stor Dag nomineras barnet via sjukhuspersonal. I nuläget samarbetar Min Stora Dag med 38 sjukhus och barnkliniker runtom i Sverige.

Med hjälp av Min Stora Dags medarbetare och volontärer arrangeras en unik upplevelse för barnet som blivit nominerad.

Se andras egna Stora Dagar

Se när Emilia fick träffa kronprinsessan på sin alldeles egna Stora Dag eller ta del av fler berättelser här nedan.

Tidigare egna Stora Dagar

En egen Stor Dag kan se ut på många olika sätt. Här är tre dagar som skapats och arrangerats helt utifrån barnets önskemål.

Alice önskan – att fira med kompisarna

Alice har varit sjuk i leukemi. På sin Stora Dag önskade hon sig ett ”friskkalas” – ett kalas där alla hennes vänner skulle vara inbjudna för att fira att hon var frisk från cancer.

Se Alices Stora Dag
Alfred fick sjunga med idolen Danny

Alfred, 7 år från Stockholm, har förlorat synen till följd av cancer. På sin Stora Dag önskade han att få träffa artisten Danny Saucedo.

Se Alfreds Stora Dag
Gry fick vara brandman för en dag

När Gry blir stor drömmer hon om att bli brandman och att få rädda andra människor. Min Stora Dag såg till att Gry fick prova på livet som brandman redan nu.

Se Grys Stora Dag

Vad finns det för andra Stora Dagar?

Det finns fyra olika typer av Stora Dagar. Vissa går endast att få via nomineringar från sjukhuspersonal medan andra går att ansöka till via vår hemsida.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner