Bidra som företag

Genom att stötta Min Stora Dag gör ditt företag skillnad för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Det finns flera olika sätt som ditt företag kan stötta vårt arbete. Välj mellan olika partnernivåer här nedan.
Bli huvudpartner

Från 750 000 kronor

Vi skräddarsyr ett partnerskap där vi arbetar tillsammans långsiktigt. Genom att sprida kunskap om Min Stora Dag engagerar ni både medarbetare och kunder.

Läs mer
Bli upplevelsepartner

Från 450 000 kronor

Ni blir en naturlig del av Min Stora Dag med hjälp av era tjänster eller produkter. Ni skapar engagemang och stöttar vårt arbete.

Läs mer
Bli kampanjpartner

Från 150 000 kronor

Under en begränsad kampanjperiod stöttar ni vårt arbete genom försäljning av tjänster eller produkter.

Läs mer
Bli företagskompis

Från 5 000 kronor

Genom att skänka en gåva till Min Stora Dag får ni livsviktiga önskningar att slå in. Samtidigt får ni tillgång till material som skapar stolthet bland både medarbetare och kunder.

Läs mer
Ge en gåva

Valfritt belopp

När du ger en gåva till Min Stora Dag så är du med och gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Låt ditt företag sprida glädje till barn som kämpar.

Läs mer
Starta insamling

Eget initiativ

Starta en insamling som bidrar till stolta medarbetare och kunder samtidigt som ni ger kraft och glädje till barn som lever med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Läs mer

Läs mer om våra partners

Vi är otroligt glada över alla företag som vill samarbeta med oss. Här kan du läsa mer om våra nuvarande samarbeten.

Vårt arbete

Min Stora Dag skapar glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag.

Vår vision är alla 200 000 barn i Min Stora Dags målgrupp ska få uppleva en Stor Dag.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner