Nyheter
Lagerhaus-ny-samarbetspartnerLagerhaus-ny-samarbetspartner
NYHET

Lagerhaus är Min Stora Dags nya kalaspartner

Vi ser fram emot att göra Stora Dagar ännu mer glädjefyllda med vår nya officiella kalaspartner Lagerhaus! Lagerhaus har som ledord ”We Create Happy Moments”, vilket passar Min Stora Dag utmärkt. Tillsammans ger vi en dag för att orka flera!

Samarbetet har redan smygstartat genom att Lagerhaus medarbetare gjorde i ordning en loge för barn som var och såg Taylor Swift: The Eras Tour i Stockholm och inför Eurovision Song contest i Malmö överraskades ett 20-tal barn med goodie bags. De har även bidragit med presenter till Min Stora Dags viktiga barn- och ungdomsråd. Dessa insatser markerar starten på ett långsiktigt och meningsfullt samarbete. Genom att stödja Min Stora Dag vill Lagerhaus bidra till att sprida kraft och glädje till barn och ungdomar som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

 

Vi är stolta och glada över att bli officiell kalaspartner till Min Stora Dag! Vi har en tid sökt vår hjärtefråga och kände när vi mötte organisationen bakom Min Stora Dag att vi hittat det vi sökt.

 

– Vilken kalaspartner! Tillsammans med Lagerhaus får vi möjlighet att förstärka barnens upplevelser genom tillgång till deras fina sortiment och vi får dessutom möjlighet att driva gemensam insamling för att kunna skapa ännu fler Stora Dagar. Det här blir ett härligt och viktigt samarbete där vi ger kraft och glädje till barn som kämpar samtidigt som vi sprider stolthet till Lagerhaus kunder, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

– Vi är stolta och glada över att bli officiell kalaspartner till Min Stora Dag. Vi har en tid sökt vår hjärtefråga och kände när vi mötte organisationen bakom Min Stora Dag att vi hittat det vi sökt. Här känner vi att vi naturligt genom vårt utbud kan bidra till barnens upplevelser och att vi genom våra breda kanaler kan nå ut till många som tillsammans med oss önskar stödja deras arbete. säger, Thérèse Elmquist, vice VD samt Marknad- och försäljningschef på Lagerhaus.

 

 

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner