Nyheter
NYHET

Så ska fotbollslaget samla pengar till Min Stora Dag

Enhörna IF damlag kände att de ville stötta barn som kämpar med extra pepp och uppmuntran. De bestämde sig därför för att starta en insamling till förmån för Min Stora Dag. En insamling som kommer att ge livsviktig glädje till barn som kämpar!

Idén till insamlingen föddes när ledare och spelare kände att de ville ge tillbaka. De driver nämligen föreningen ideellt och är själva till stor del beroende av sponsorer. För att på något sätt ge tillbaka kom föreningen på att de kunde agera sponsor till Min Stora Dag.

– Det känns bra att kunna bidra på något sätt för barn som har det tufft och kunna ge dem möjlighet till ljusglimtar i vardagen, säger Mattias Andersson, fotbollsledare i laget.

Fotbollslaget kommer bland annat att uppmana till gåvor i samband med hemmamatcher och föreningsdagar, men även samla in pengar under en alldeles egen ”Min Stora Dag”-dag där alla intäkter kommer att gå till Min Stora Dag.

Känner stolthet

Tillsammans kommer spelarna nu inte bara spela fotboll, utan även bidra till att barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser får stärkande upplevelser.

”Vi gör varandra bra” är ledord som fotbollslaget redan använder – ord som de nu även kommer att gälla när det handlar om engagemanget för Min Stora Dag.

– Min Stora Dag visar upp aktiviteter som genomförs för barn som har det jobbigt. Vi har många som kan relatera till Min Stora Dags uppdrag och samtidigt känna stolthet i att stötta verksamheten, säger Mattias.

Stort tack för ert engagemang säger vi på Min Stora Dag! Vill du också stötta oss som vår sportkompis? Läs mer här.

Ge kraft till barn som kämpar

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

100
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Våra Stora Dagar

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. I år får över 8 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar eller diagnoser vara med om en Stor Dag. En dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner