Några av Min Stora Dags volontärer

Min Stora Dags volontärer

Min Stora Dags volontärer gör positiv skillnad och bidrar genom sitt engagemang, sin tid och sin kunskap så att barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser får ett viktigt avbrott i sin tuffa vardag.

Volontärerna är involverade i tre olika typer av upplevelser: egna Stora Dagar där ett barn får en egen, helt individuellt anpassad önskan uppfylld, Stora Dagar i grupp där flera barn samlas för att exempelvis se en konsert eller Stora Dagar på läger där barnen åker iväg en helg för att exempelvis vandra, sjunga eller rida tillsammans. Gemensamt för alla typer av Stora Dagar är att upplevelserna ska vara något utöver det vanliga och som fyller på med kraft och positiva barndomsminnen.

Volontären är den viktiga direktlänken mellan Min Stora Dags kansli, barnet och barnets familj. I samarbete med kansliet på Min Stora Dag planerar volontären upplevelser, kommunicerar med familjer och representerar Min Stora Dag.

Tillsammans ger vi barn som kämpar en livsviktig paus i kampen mot sin sjukdom eller diagnos. En dag för att orka flera.

Vill du bli en av Min Stora Dags volontärer? Just nu är ansökan stängd. Anmäl dig till volontärbevakaren här nedanför för att få information när den öppnar igen.

Se om du matchar med volontäruppdraget på Min Stora Dag! Svara på några frågor här.

Volontärbevakaren

  • Volontärbevakaren

    Registrera din e-postadress här så meddelar vi dig när ansökan för att bli volontär öppnar.

Inspireras av Min Stora Dags volontärer

Omar, volontär på Min Stora DagOmar, volontär på Min Stora Dag
Omar fick en Stor Dag som barn – idag är han stolt volontär

Efter sin Stora Dag lovade Omar sig själv att han skulle ge tillbaka till Min Stora Dag och till andra barn, lyfta och stärka dem, när han själv blir vuxen. Idag är han en stolt volontär på Min Stora Dag!

Läs mer
Andreas är en av Min Stora Dags volontärerAndreas är en av Min Stora Dags volontärer
Möt Andreas – en av våra engagerade volontärer

Under 2020 genomförde Andreas sin alldeles första egna Stora Dag som volontär hos oss. Vi passade på att ställa tre snabba frågor till honom om volontäruppdraget.

Läs mer
Volontär Olivia LjungbergVolontär Olivia Ljungberg
Olivias dröm gick i uppfyllelse

När Olivia blev volontär för Min Stora Dag var det en dröm som gick i uppfyllelse. Hon har nämligen själv fått uppleva flera Stora Dagar som barn och har sedan dess velat bli volontär.

Läs mer
Volontäråret med Min Stora DagVolontäråret med Min Stora Dag

Se filmer från Stora Dagar

Med våra volontärers hjälp skapar vi tusentals Stora Dagar varje år. Ta del av glädjen i filmerna från några av dagarna!

Min Stora Dags volontärer har personliga ID-nummer

För att alla ska känna sig trygga och veta att en person med säkerhet är volontär för Min Stora Dag har alla våra volontärer ett personligt identifieringsnummer samt volontärsbricka.

Har du fler frågor?

Då är du varmt välkommen att kontakta Min Stora Dags volontärsamordnare.

Sini Teng, volontärsamordnare
Sini Teng

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner