Nyheter
NYHET

Läs vår årsberättelse för 2021

Nu publiceras Min Stora Dags årsberättelse för 2021. Under 2021 har vi sett en extraordinär utveckling på många plan: i det växande behovet av vår hjälp, i det rekordstora antalet barn vi stöttat och i den starkt positiva återkopplingen från barn och familjer som fått uppleva Stora Dagar.

Här kommer tips om vad du kan läsa om i årsberättelsen:

• Inget tidigare år har lika många behövande barn fått vårt stöd. Under 2021 har vi lyckats hjälpa rekordmånga barn och unga som fått glädjegivande Stora Dagar. 8 255 barn har under året fått upplevelser att se fram emot, njuta av, se tillbaka på och hämta kraft ur under svåra stunder.

• Direktansökningar om att få en Stor Dag stiger kraftigt för tredje året i rad. Hela 10 501 ansökningar skickades in från familjer via Min Stora Dags hemsida under 2021. Det är en ökning på totalt 35 procent jämfört med 2020.

• En Stor Dag ger livsviktig glädje och långsiktiga effekter. Läs om hur våra upplevelser skapar kraft, hopp och livsviktig glädje i ett barn, och hur den påverkar hela familjer och vårt samhälle positivt.

• Sist men inte minst: i årsberättelsen kan du ta del av barnens egna berättelser från många magiska Stora Dagar!

Här kan du ta del av årsberättelsen.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner