Nyheter
William på sin Stora DagWilliam på sin Stora Dag
NYHET

Läs vår årsberättelse för 2021

Nu publiceras Min Stora Dags årsberättelse för 2021. Under 2021 har vi sett en extraordinär utveckling på många plan: i det växande behovet av vår hjälp, i det rekordstora antalet barn vi stöttat och i den starkt positiva återkopplingen från barn och familjer som fått uppleva Stora Dagar.

Här kommer tips om vad du kan läsa om i årsberättelsen:

• Inget tidigare år har lika många behövande barn fått vårt stöd. Under 2021 har vi lyckats hjälpa rekordmånga barn och unga som fått glädjegivande Stora Dagar. 8 255 barn har under året fått upplevelser att se fram emot, njuta av, se tillbaka på och hämta kraft ur under svåra stunder.

• Direktansökningar om att få en Stor Dag stiger kraftigt för tredje året i rad. Hela 10 501 ansökningar skickades in från familjer via Min Stora Dags hemsida under 2021. Det är en ökning på totalt 35 procent jämfört med 2020.

• En Stor Dag ger livsviktig glädje och långsiktiga effekter. Läs om hur våra upplevelser skapar kraft, hopp och livsviktig glädje i ett barn, och hur den påverkar hela familjer och vårt samhälle positivt.

• Sist men inte minst: i årsberättelsen kan du ta del av barnens egna berättelser från många magiska Stora Dagar!

Här kan du ta del av årsberättelsen.

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner