Nyheter
NYHET

Generös auktion av Komplett till förmån för Min Stora Dag 

Auktionen är nu avslutad*

Min Stora Dags kampanjpartner Komplett fortsätter i sin välgörande riktning genom att arrangera en auktion. Intäkterna går oavkortat till Min Stora Dags arbete med att uppfylla önskningar för barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser! Auktionen pågår oavbrutet fram till den 4 september och resultatet kommer att tillkännages kort därefter.

Min Stora Dag finner alltid glädje och inspiration i de olika kreativa sätten som både privatpersoner och företag tar till för att göra skillnad för barn som kämpar.

De två datorerna som är med i auktionen är en episk gamingdator och en perfekt jobbdator. Båda datorerna kan bli dina genom att delta i budgivningen som pågår på Kompletts officiella hemsida. Spänningen är enorm i väntan på att se det slutliga resultatet. Komplett har tidigare arrangerat liknande välgörenhetsauktioner med framgångsrika resultat. 

Om du känner dig frestad att delta i budgivningen och samtidigt göra skillnad för barn som kämpar, är det dags att agera snabbt. Klicka här för att komma till auktionen. 

Om du funderar över att starta en insamling själv, tveka inte! För att få all nödvändig information för att komma i gång så kan du läsa mer här. 

*Grattis till de två som vann budgivningen! Totalsumman blev hela 64 500 kr som kommer gå till barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Tack till alla inblandade!

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner