Nyheter
Egen insamling till minne av SimonEgen insamling till minne av Simon
NYHET

Simon hyllas – insamling till förmån för Min Stora Dag

Simon Hyrén hyllades av sin fotbollsklubb Skoftebyns IF i form av en rörande ceremoni innan en seriematch på Nysätra IP. Strax före avspark placerades en blomsterkrans i mittcirkeln till minne av 20 åringen som fick plötsligt hjärtstopp på en träning. Under matchen samlade vänner, familj och supportrar in pengar som Simons familj skänker till Min Stora Dag.

Simon beskrivs som en snäll person som alltid dök upp på träningarna. Både tränare och spelare har många fina minnen med målvakten. Den stora publikskaran som dök upp var bara ännu ett bevis att hans liv berörde många.

Skoftebyns ordförande, Joakim Berglund berättar:

– Det är väldigt många som har bidragit, vilket är jätteroligt. Det ska bli en stor gåva i Simons minne. Familjen säger att Simon hade velat att pengarna skulle gå till Min Stora Dag eftersom han tyckte att det som organisationen gör för barn är väldigt fint.

Sportsligt blev resultatet 1–2, förlust för hemmalaget. Men kärleken var den stora vinnaren just denna dag. En fin hyllning som visar hur starkt idrott förenar människor. Tack vare hedringen och de insamlade pengarna kommer barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser få kraft att fortsätta orka kämpa i en tuff vardag.

Varmt tack för er insamling säger vi på Min Stora Dag! Här hittar du insamlingen till minne av Simon. Tillsammans ger vi barn en dag för att orka flera. Ska du genomföra en tävling, anordna en loppmarknad, hålla minnesinsamling eller fira din födelsedag? Starta en insamling du med. Läs mer här.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner