Jobba på Min Stora Dag

Vill du vara med och göra skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser?

På Min Stora Dags kansli i Stockholm jobbar 20 medarbetare. Med hjälp av våra 250 volontärer runt om i Sverige skapar vi tusentals Stora Dagar varje år. Vi rekryterar volontärer två gånger om året. Läs mer här.

Du kan alltid skicka in en spontanansökan i formuläret nedan.

Vi får många förfrågningar vilket vi är både glada och stolta över. Tyvärr kan vi inte garantera en personlig återkoppling.

Min Stora Dag söker en projektchef

Vi söker nu en projektchef som ska leda och utveckla vårt projektteam så att ännu fler barn får sina önskningar uppfyllda. Ta chansen och sök ett unikt, roligt och meningsfullt jobb där du gör skillnad på riktigt!

Nu söker vi dig som vill leda vårt fantastiska projektteam om 11 personer och arbetet med att skapa minnesvärda, kraft- och glädjegivande Stora Dagar.

Som projektchef har du det övergripande ansvaret för projektavdelningens medarbetare, mål, planering, budgetering, bemanning, utveckling samt uppföljningsarbete.

Läs mer här.

Min Stora Dag söker marknadskommunikatör

Min Stora Dag befinner sig i en expansiv fas och har under de kommande åren stort fokus på att öka våra intäkter, för att möjliggöra ännu fler Stora Dagar. Till det arbetet söker vi nu dig som är vår nya stjärna på insamlingskommunikation, som kreativt och lösningsorienterad brinner för att driva intäkter, stärka lojalitet och skapa engagemang.

Rollen tillhör vår kommunikations- och marknadsavdelning och ditt arbete sker i nära samarbete med insamlingsavdelningen. Du är mottagare av önskade insamlingsaktiviteter och ansvarar för att planera, paketera samt arbeta ut dessa. Du kommer även initiera nya kreativa lösningar som genererar gåvor, från både nya och befintliga givare.

Läs mer här.

Min Stora Dag söker projektkoordinator

Nu söker projektavdelningen en erfaren projektkoordinator som ska vara med i förverkligandet av barnens drömmar, genom skapandet av Stora Dagar.

Arbetet innebär att ta fram och utveckla fantastiska Stora Dagar till våra ansökande barn och ungdomar.

Nu söker vi dig som vill vara med och hjälpa oss ta nästa kliv i vår utveckling och tillsammans med fantastiska kollegor säkerställa att vi når vår vision – att alla barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska få en Stor Dag.

Läs mer här.

Spontanansökan jobb (SB)

 • Spontanansökan

 • Personuppgifter
 • Bilagor
 • Här kan du bifoga CV, Personligt brev eller övriga relevanta dokument.
 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.
   Maximalt 5 filer och totalt 20 MB
  • Behandling av personuppgifter
  • Min Stora Dag lagrar de personuppgifter som skickas in (namn, födelsedatum, e-postadress, telefonnummer, adress, CV och personligt brev).
  • Dessa uppgifter används för att kunna hantera din intresseanmälan gällande att jobba hos oss. Din ansökan hanteras i vårt rekryteringssystem. De uppgifter som du lämnat är tillgängliga för personer som är aktuella i rekryteringsuppdraget.
  • Uppgifterna sparas i två år hos Min Stora Dag. Du kan närsomhelst ta tillbaka ditt samtycke genom att mejla info@minstoradag.se och be att få dina uppgifter raderade.
  • Spamfilter

  Läs mer om oss

  Nyfiken på Min Stora Dag? Vi finns till för att skapa glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Här kan du läsa mer om vårt arbete.

  Huvudpartners

  Samarbetspartners

  Bli partner