Min Stora Dags ledningsgrupp

Jennifer McShaneJennifer McShane, generalsekreterare: Jennifer har jobbat med kommunikation, människor, relationer och varumärken i över 20 år. Innan Min Stora Dag var hon kommunikationschef på TV4 under många år och dessförinnan presschef på Kanal 5 och PR-chef på Universal Music. Yrkesbanan börjades inom vården.

 

Eva-Lotta MalmfältEva-Lotta Malmfält, ekonomi- och kanslichef: Eva-Lotta är en mycket erfaren ekonom som arbetat inom redovisning och controlling i mer än 20 år. Innan sin start på Min Stora Dag var rollen CFO på TV4 och Bonnier Broadcasting under 9 år. Dessförinnan arbetade hon inom ÅF-Koncernen och på inredningsföretaget My Window.

 

Peter Frykehag

Peter Frykehag, insamlingschef: Peter är en av landets mest erfarna insamlare och har under närmare 20 år arbetat med organisationer som Cancerfonden och Mind. Före insamlingsbanan startade arbetade han med reklam och CRM på både byrå- och köparsidan, exempelvis hos SBAB och Posten.

 

Kicki KollstedtKicki Kollstedt, tf marknads- och kommunikationschef: Kicki är vår vikarierande marknads- och kommunikationschef och kommer senast från ett längre interimuppdrag som marknads- och kommunikationschef på Kulturhuset/Stadsteatern. Mellan 2004-2014 var Kicki marknadschef på Gröna Lund.

 

Pernilla Johansson, projektchef: Närmast kommer Pernilla från SJ där hon ansvarade för CSR och kultursamarbeten. Pernilla har stor erfarenhet av att leda projekt, event och team och har genom sina tidigare arbetsplatser samarbetat med Min Stora Dag på olika sätt.

Kontakta Min Stora Dag

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vår gåvoservice är öppen på måndagar mellan klockan 09.00 – 11.30. Du kan alltid mejla oss på gava@minstoradag.org

Min Stora Dags kansliMin Stora Dags kansli
Jwana på Gröna LundJwana på Gröna Lund

Läs mer om vårt arbete

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Här kan du läsa mer om vår verksamhet och vårt arbete.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner